5 ohjelmistoratkaisua, jotka voivat estää verkkoliiketoimintaasi katoamasta ilmaan

Kukaan ei voi kiistää, että verkkoliiketoiminnan pyörittäminen on riskialtista, enkä puhu mistään asioiden taloudellisesta puolesta. Puhun kaikesta, mitä kulissien takana tapahtuu, ja kaikesta tärkeästä tiedosta, jota tarvitset turvassa. On olemassa ratkaisuja kaikkiin ongelmiin, joihin saatat törmätä tällä hetkellä, ja aiomme tarkastella ratkaisuja, jotka estävät yritystäsi polttamasta maan tasalle.

VaultPress

Jos olet huolissasi siitä, että heräät eräänä aamuna vain huomataksesi, että verkkosivustosi on poissa, sinun kannattaa harkita rekisteröitymistä VaultPressiin. Ne varmuuskopioivat automaattisesti sivustosi säännöllisin väliajoin riippuen siitä, minkä suunnitelman kanssa päätät. On myös helppoa saada verkkosivustosi uudelleen toimimaan palauttamalla edellinen varmuuskopio. Kalliimmat suunnitelmat tarjoavat myös lisäturvaa, koska ne suorittavat sivustollasi testejä varmistaakseen, ettei se sisällä epäilyttäviä viruksia.

WP Twin

WP Twin on vähän kuin VaultPress, mutta se on parempi vaihtoehto kaikille, jotka haluavat maksaa ohjelmistosta etukäteen kuukausimaksun sijaan. Sinun tarvitsee vain lisätä tiedosto palvelimellesi ja voit luoda varmuuskopiot muutamassa sekunnissa ennen kuin tallennat ne tietokoneellesi. Jos haluat sotkea sivustoasi, voit myös helposti ottaa käyttöön kloonin testisivustolle, jotta voit sekoittaa muutamia asioita. Se ei luo varmuuskopioita automaattisesti, ellet maksa hieman enemmän päivityksestä.

LastPass

Jokaisella online-yrityksellä on paljon salasanoja, ja on mahdotonta muistaa niitä kaikkia. Et voi kiertää tätä käyttämällä samaa salasanaa kaikille verkkotileillesi, ellet ole hullu, mutta eri salasanan käyttäminen jokaiselle ja niiden kirjoittaminen paperille on myös riskialtista. Asenna vain LastPass tietokoneellesi ja sinun tarvitsee muistaa vain yksi pääsalasana, mikä tarkoittaa, että voit käyttää erittäin vahvoja salasanoja kaikilla online-tileilläsi, eikä kukaan pääse niihin käsiksi.

Kirjaudu sisään LockDown

Login LockDown on WordPress-laajennus, ja tiedän, että useimmat verkkoliiketoimintaa harjoittavat ihmiset valitsevat tämän sisällönhallintajärjestelmän, koska se on maailman suosituin. Hakkerit eivät tuhlaa aikaansa yrittäessään selvittää verkkosivustosi salasanan manuaalisesti. He käyttävät ohjelmistoja, jotka luovat tuhansia erilaisia ​​salasanoja erittäin lyhyessä ajassa, jotta he murtautuisivat sisään. Onneksi kun joku on syöttänyt väärän salasanan sivustollesi 3 kertaa, ohjelmisto estää hänen IP-osoitteensa ja siirtyy toiseen. sivusto.

Dropbox

Jos et käytä pilvivarmuuskopiointiratkaisua tänä päivänä ja iässä, leikit todella tulella. Sen lisäksi, että voit tallentaa kaikki verkkosivustosi varmuuskopiot Dropboxiin, voit myös kirjaimellisesti tallentaa kaikki yritykseesi liittyvät tiedostot. Ulkoiset kovalevyt ovat mahtavia, ja niitä tulee aina käyttää tietojesi turvaamiseen, mutta niitä tulee käyttää yhdessä pilvitallennusratkaisun kanssa ja Dropbox on alan paras. Se on myös ilmainen alussa, kun et tarvitse paljon tallennustilaa tiedostojesi tallentamiseen.

Älä vaaranna toimeentuloasi

Meillä on sairausvakuutus siltä varalta, että sairastumme, koska se voi pelastaa henkemme. Sama pätee verkkoliiketoimintaasi, ja haluat vakuutuksen, joka estää tulosi katoamasta ilmaan. Ohjelmistot, joista olemme tänään keskustelleet, voivat auttaa pitämään yrityksesi hengissä, ja aloin ehdottomasti tutkia niitä.

Comments are closed.