5 vinkkiä talosi uudelleensuunnitteluun pienellä budjetilla

Muutaman vuoden kuluttua on välttämätöntä päivittää talosi ilme. Hankkeen rahallinen puoli kuitenkin estää meitä tekemästä niin. Ihmisillä ei ole rahaa maksaa asuntolainaansa, saati sitten remontoida taloaan. Sinulla ei ehkä ole rahaa palkata sisustussuunnittelijaa, mutta muutamilla luovilla ideoilla voit saada talosi näyttämään uudelta. Tässä on 5 vinkkiä talosi uudelleensuunnitteluun pienellä budjetilla:

Levitä tuoretta maalia

Jos haluat päivittää talosi ilmeen, maalaa vain uusi maalikerros. Se itsessään tekee valtavan eron kotisi sisustukseen. Valitse uusi värimaailma ja mene kaupunkiin näillä seinillä. Pidä kiinni vaaleista väreistä, sillä ne saavat huoneesi näyttämään suuremmalta. Värin ohella saatat joutua vaihtamaan myös verhot, mutta ne ovat edullisia, joten sen ei pitäisi olla ongelma. Voit myös verhoilla huonekalut uudelleen sopimaan seiniin.

Järjestä huonekalusi uudelleen

Sinulla ei ehkä ole varaa uusiin huonekaluihin, mutta sinulla on varmasti varaa järjestää nykyiset huonekalut uudelleen. Sillä ei ole paljon eroa, mutta se antaa huoneeseen raikkaan ilmeen. Verhoile huonekalut uudelleen ennen niiden järjestämistä, niin saat itsellesi aivan uuden kodin sisustuksen. Ihmiset, jotka vierailevat kotonasi, eivät edes pysty erottelemaan, ellet kerro heille toisin. Pidä kieltäsi, niin he kadehtivat sinua uudelleensuunnittelustasi.

Hanki matto

On hämmästyttävää, kuinka yksi matto voi tehdä olohuoneestasi tyylikkäämmän, mutta silti se tekee siitä. Kaikki matot eivät ole kalliita. Hyviä malleja saa edulliseen hintaan varsinkin ulkomailta. Kun seuraavan kerran matkustat vieraalle maalle, selaa heidän mattokokoelmaansa. Saat todennäköisesti myynnissä muutaman hyvän, jolla voit parantaa olohuoneesi. Jos pystyt käsittelemään matonpuhdistusta, sinun tulee ehdottomasti mennä siihen.

Käytä Houzz-sovellusta

Houzzilla on todella hyviä ideoita sisustussuunnittelun suhteen. Sitä ei turhaan ole kutsuttu “sisä- ja ulkomuotoilun Wikipediaksi”. Selaa heidän kuviaan saadaksesi inspiraatiota ja tallenna ne, joista pidät, ideatiedostoosi. Voit jopa ostaa joitain kodin parannustuotteita ja palkata arkkitehteja ja urakoitsijoita tämän sovelluksen kautta. Jos suunnittelet talosi uudelleen, sinun on asennettava tämä sovellus älypuhelimeesi.

Osta huonekaluja verkosta

Kalusteiden vaihtaminen on keskeinen osa sisustussuunnittelua. Jos voit laajentaa budjettiasi sallimaan vaatimattomat menot, voit ostaa halpoja huonekaluja verkosta. Nykyään kukaan ei käy kaupassa. Ihmiset haluavat tehdä ostoksia mukavasti olohuoneessaan. Koska verkkokaupan ei tarvitse vuokrata esittelytilaa tai palkata työntekijöitä, heillä on varaa myydä huonekaluja halvalla. Sinun tulee hyödyntää tätä tosiasiaa talosi remontin aikana. Jos et pidä huonekaluista, voit aina palauttaa ne.
Remontin ei välttämättä tarvitse olla kallista, jos tietää mitä tekee. Nämä vinkit auttavat sinua päivittämään talosi ilmeen ilman 401 000 kustannuksia.

Comments are closed.