5 vempainta, jotka nostavat kotisi pois menneisyydestä ja vetävät sen tulevaisuuteen

Tulevaisuuden edetessä saamme kokea upeita kodin laitteita, joista ihmiset olisivat voineet vain haaveilla muutama vuosikymmen sitten. Jos et halua elää menneisyydessä, kannattaa ehkä käydä katsomassa joitain niistä, joten ajattelin, että tänään olisi hyvä katsoa muutama jännittävä. Olen varma, että olet samaa mieltä siitä, että he tulevat esittelemään tulevina vuosina vain entistä hienompia vempaimia.

AssureLink autotallin oven avaaja

Kuvittele ajavasi takaisin kotiisi raskaan päivän jälkeen pöydän takana istuen ja pystyväsi avaamaan autotallin oven älypuhelimella heti, kun nouset ajamaan. Se tarkoittaa, että pääset sisälle nopeammin, jotta voit kiirehtiä makuulle sohvalle. Tämä huippuluokan autotallin oven avaaja ei vain helpota elämääsi, vaan tekee siitä myös turvallisemman. Autotalli on yleensä paikka, jossa ihmiset murtautuvat kotiisi, mutta tiedät heti, jos joku sotkee ​​autotallin oveasi puhelimesi kautta.

Dropcam HD

Dropcam on enemmän kuin yksinkertainen tietoturvalaite, jonka avulla voit valvoa kotiasi. Se on myös täydellinen tapa seurata vauvaasi tai lemmikkiäsi, ja koska siinä on kaksisuuntainen puheominaisuus, voit puhua jollekin ja kuulla hänen puhuvan (tai haukkuvan) sinulle takaisin. Voit säästää jopa kuukauden verran tietoja siltä varalta, että sinun täytyy palata katsomaan jotain uudelleen. Jos tämä kaikki kuulostaa monimutkaiselta, se ei ole sitä, ja voit kirjaimellisesti aloittaa gadgetin käytön heti, kun poistat sen pakkauksesta.

GreenWave Connected -valaistus

Tällä hetkellä kotisi valaistus on vakavasti vanhentunut. Tämä johtuu siitä, että voit nyt käyttää valaistusjärjestelmiä, jotka yhdistävät kaiken Wi-Fi-verkon kautta. Voitko kuvitella, että voisit sammuttaa tai sytyttää minkä tahansa kodin valon älypuhelimella? Voit jopa asettaa jokaisen yksittäisen lampun niin, että ne syttyvät tiettyinä aikoina. GreenWave-aloituspakkauksessa on 4 polttimoa, ja koska ne ovat LED-lamppuja, ne ovat energiatehokkaita ja säästät tonnia rahaa vuosien varrella.

Wi-Fi-kasvien anturi

Ainoa syy, miksi kenen tahansa kotona on kasveja, on se, että ne ovat viehättäviä ja auttavat viemään huoneesi takaisin luontoon. Et halua, että kasveillasi menee pieleen, ja sen mahdollisuus on pieni, jos otat yhden näistä hienoista Wi-Fi-antureista. Se pystyy mittaamaan paljon maaperän lukemia kasvien terveydentilan määrittämiseksi, ja kun se havaitsee jotain vialla, se lähettää puhelimeesi pikaviestin, jossa kerrotaan, mitä tehdä ongelman korjaamiseksi.

Suihkupää LED-valoilla

On syy, miksi tämä LED-suihkupää on Amazonin bestseller ja näyttää siltä, ​​​​että se lentää tällä hetkellä hyllyiltä. Tunnet olosi sata kertaa rennommaksi, kun hyppäät suihkuun ja valikoima kauniita valoja pomppii suihkuseinästäsi. Vesi näyttää jopa eriväriseltä suihkutettaessa ja päivittäisestä suihkusta tulee miellyttävä kokemus sen sijaan, että peseytyisit ennen työhön valmistautumista.

Liian vaikea valita

Kun kohtaat niin monia hyödyllisiä vempaimia, on joskus vaikea valita, kumpi valita ensin, joten mielestäni on aina parasta valita se, jota käytät eniten. Loput eivät katoa mihinkään, ja ne ovat saatavilla, kun olet valmis lisäämään kokoelmaasi.

Comments are closed.