5 nautinnollisinta tekniikkaa puutarhallesi

Etsitkö tekemistä tälle kesälle? Haluatko päästä hetkeksi kodin ulkopuolelle sen sijaan, että pysyt kyydissä katsomassa televisiota?
Valitettavasti näyttää siltä, ​​​​että monet meistä viettävät suuren osan ajastamme vain kasvisten ääressä television edessä ensisijaisesti siksi, että emme tiedä mitä muuta voisimme tehdä ajallamme. Toisin sanoen meiltä puuttuu energiaa, innostusta tai inspiraatiota tehdä todella paljon muuta. Seurauksena on uneliaisuus, huono terveys ja vaihtelun puute rutiineissamme ja toiminnassamme.
Onneksi voimme tehdä paljon muutakin kiinnostavampaa – varsinkin kun on niin paljon siistiä tekniikkaa, jonka kanssa voi olla hauskaa leikkiä ulkona.
Tässä tarkastellaan joitain parhaita esimerkkejä hauskasta ulkoilutekniikasta…

Droonit

Droonit ovat kauko-ohjattavia lentäviä laitteita, jotka ovat usein “nelikopterien” muotoisia ja jotka käyttävät neljää potkuria erittäin vakaan lennon ja hallinnan saavuttamiseksi ilmassa. Niitä voidaan käyttää kaikenlaisiin asioihin, kuten lentäjätaitosi testaamiseen, kun väistät esteitä ja suoritat temppuja, tai jopa ilmakuvaamiseen sisäänrakennettujen HD-kameroiden avulla.
Näillä droneilla on paljon hauskaa, ja niitä voi ostaa todella halvalla usein, joten kokeile!

RC-autot

Jos sinulla on patio tai terassi ulkona, voit pitää yhtä hauskaa kauko-ohjattavien autojen kanssa kuin niiden lentävien autojen kanssa. RC-autolla voit osallistua kilpailuihin ja tehdä jopa temppuja hyppääessäsi rampilta tai yrittäessäsi kääntyä. Niitä on jälleen saatavilla useissa eri malleissa ja hintaluokissa, mutta sinun kannattaa hankkia   tai vastaava, jotta voit tarjota tasainen ja vakaa alusta, jolla voit ajaa ajoneuvoja.

Jumping puujalat

Hyppypuujalat ovat näitä mahtavia bionic-tyyppisiä teriä, jotka kiinnität jalkoihin saadaksesi jalkoja, kuten paralympiajuoksijat. Kuten pikajuoksijat, saat lisää nopeutta ja tehokkuutta väittäen, että voit juosta jopa 30 mailia tunnissa ja jopa tehdä asioita, kuten kääntää aidat. Tältä tuntuisi olla Bionic Man, mutta sinun kannattaa harjoitella ensin vähän puutarhassa, sillä niiden tasapainottaminen voi olla vaikeaa ja on pitkä matka alas, jos kaadut näillä korkeilla puujalustoilla!

Laser Quest

Jos sinulla on lapsia (tai olet iso lapsi itse), yksi niistä monista lasertunnistepeleistä, joita voit ostaa, on ihanteellinen puutarhaan, koska se tarjoaa sinulle tilaa juosta, suojautua ja osallistua kaikkeen sotimaan läheistesi kanssa. Haluatko tehdä siitä vielä upeamman? Kokeile yöllä yönäkölaseilla!

Teleskooppi

Yötoiminnasta puheen ollen kaukoputket ovat mahtavia laitteita, joiden avulla voit tutkia avaruutta mukavasti puutarhastasi. Harvat asiat ovat uskomattomampia kuin kuun näkeminen niin lähellä, että tuntuu kuin voisi astua sen päälle…

Comments are closed.