5 erittäin rentouttavaa tapaa viettää ilta kotona

Kun tulemme kotiin stressaavasta työpäivästä, suurin osa meistä ei halua muuta kuin vain rentoutua ja rentoutua, jotta voimme alkaa tuntea olonsa jälleen hieman ihmiseksi. Usein vietämme aikamme kiirehtien stressaavasta tilanteesta toiseen, ja tämä voi jättää meidät ilman energiaa päivän päätteeksi. Kun pääsemme kotiin, se on tilaisuutemme tehdä jotain, mitä haluamme tehdä, paeta muiden ihmisten vaatimuksia ja nostaa jalkamme pystyyn.

Mutta useimmat ihmiset eivät vain ole kovin hyviä rentoutumaan. Jos ajatuksesi rentouttavasta illasta on tällä hetkellä istua television edessä kannettavan tietokoneen ollessa päällä, koet edelleen aistien ylikuormitusta istuessasi samalla asennossa kuin olit töissä.

Kokeile sen sijaan joitain näistä vaihtoehdoista viettääksesi todella rentouttavan illan, joka jättää sinut virkeäksi ja energiseksi seuraavaa päivää varten.

Romanttinen ateria

Vaihtoehto numero yksi on nauttia romanttinen ateria puutarhassasi. Haluat jonkinlaisen ulkolämmittimen, ellei ole hyvä sää, ja luultavasti jonkinlaisen huvimajan, joka pitää sinut kuivana varmuuden vuoksi. Jos sinulla on näitä asioita, voit istua ulkona kynttilöiden kanssa ja katsella kumppaniasi samalla kun nautit jostain kuumasta ja maukkaasta. Tämä on loistava tapa saada hormonit, jotka saavat sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi ja rakastuneeksi, samalla kun voit hoitaa vatsaasi jollakin herkullisella. Se päihittää roskien katsomisen televisiosta.

Kuuma kylpy

Tämä on yksi klassisista tavoista rentoutua illalla hyvästä syystä. Jos haluat antaa itsellesi kokonaisvaltaisen koko kehon herkuttelun, uppoaminen lämpimään vaahtokylpyyn on loistava tapa tehdä niin. Laita mukavaa musiikkia päälle, sytytä kynttilöitä ja anna sitten vain rentoutumisen aaltojen huuhtoa ylitsesi. Lisäetuna on se, että kehosi tuntuu myös sen jälkeen täysin pehmeältä ja rentoutuneelta.

Hieronta

Tämä on toinen, johon tarvitset kumppanin, mutta jos sinulla on sellainen käsillä, hieronnan vaihtaminen voi jälleen poistaa stressin ja poistaa solmut tai kireät lihakset. Lisäksi se on todella rentouttavaa ja sopii sinulle myös hieronnan tekemiseen.

Lukeminen

Lukeminen on loistava tapa kääntää mielesi pois päivän ongelmista ja päästä hetkeksi pois tietokoneen näytöiltä samalla kun viihdyt hyvin. Nappaa itsellesi upea kirja, pue se ylös huoneeseen ja nauti kupin teetä siemaillen samalla kun eksyt valitsemaasi seikkailuun.

Meditaatio

Meditaatio ei ole vain munkeille, se on itse asiassa loistava tapa parantaa mielenterveyttäsi ja päästä eroon stressistä. Jos et ole varma, kuinka aloittaa, yritä sytyttää pieni kynttilä ja istua mukavasti. Katso nyt vain kynttilää ja yritä antaa sen “hypnotisoida” niin, että unohdat kaikki tavalliset stressisi. Huomaat, että kun tulet ympäriinsä, sinusta tuntuu, että olet juuri nukkunut hyvin!

Comments are closed.